martes, 3 de marzo de 2015

El brigadista australià Johnston Kent Ashley caigut en combat a Til Hemis

El brigadista internacional australià de 28 anys, Johnston Kent Ashley, ha caigut combatent contra el feixisme a Rojava.

Johnston, nascut en Maryborough (Queensland), és un dels molts brigadistes internacionals integrats en les YPG, després que es fera una crida a la formació d'unes noves brigades internacionals per a lluitar contra el feixisme i pel poble kurd a Rojava.

Segons la informació de l'Observatori Sirià per als Drets Humans situat a Londres, es va anunciar que el dijous passat, dia 19 de febrer, durant un atac per part de l'Estat Islàmic a una posició de les YPG prop de Til Hemis (província de Hasakah), Johnston va ser ferit de mort.

Les YPG van publicar en internet un homenatge a Johnston, a qui ells coneixien amb el nom de “Heval Bagok Serhed”.

Yaşasın Enternasyonalist dayanışma! Şehid namerin!
Visca la solidaritat internacionalista! Els màrtirs del poble viuen per a sempre!


Fonts:

Young Struggle

Sydney Morning Herald







El brigadista internacional australiano de 28 años, Johnston Kent Ashley, ha caído combatiendo contra el fascismo en Rojava.

Johnston, nacido en Maryborough (Queensland, es uno de los muchos brigadistas internacionales integrados en las YPG tras el llamamiento a la formación de unas nuevas brigadas internacionales para luchar contra el fascismo y por el pueblo kurdo en Rojava.

Según información del Observatorio Sirio para los Derechos Humanos ubicado en Londres, anunció que el pasado jueves 19, durante un ataque por parte del Estado Islámico a una posición de las YPG cerca de Tal Hamis (provincia de Hasakah), Johnston fue herido mortalmente.

Las YPG publicaron en internet un homenaje a Johnston, a quien ellos conocían con el nombre de “Heval Bagok Serhed”.


Yaşasın Enternasyonalist dayanışma! Şehid namerin!

¡Viva la solidaridad internacionalista! ¡Los mártires del pueblo viven para siempre!

Fuentes:

Young Struggle

Sydney Morning Herald 

No hay comentarios:

Publicar un comentario