lunes, 13 de abril de 2015

Informació sobre el terreny: Una delegació del Comité de Solidaritat amb Rojava visita els campaments de refugiats kurds

Un petit grup de persones que participen amb el Comité de Solidaritat amb Rojava i el Poble Kurd s'ha desplaçat recentment cap al Kurdistan nord (Turquia) per a visitar la realitat dels camps de refugiats kurds. L'objectiu d'aquest viatge és conèixer la realitat que viuen les persones que s'han vist obligats a abandonar les seves llars a causa dels conflictes bèl·lics de la regió, on l'organització coneguda com l'Estat Islàmic ha atacat reiteradament les poblacions kurdes de Rojava (Kurdistan oest), en el nord de Síria.


Amb motiu d'aquest viatge, hem habilitat en el nostre blog una nova pestanya destinada a anar recollint totes les entrades que aquesta delegació vagi publicant donis del terreny. Podeu veure-la en la part lateral esquerra amb el nom de “Delegació” o podeu consultar-la en el següent link:

https://comitesolidaridadrojava.wordpress.com/category/delegacion/

Esperem que aquesta delegació pugui veure i conèixer la realitat dels camps de refugiats on es troben persones desplaçades per la guerra que estan vivint, així com ser testimonis de la realitat social i política que suposa viure tal situació d'emergència. La solidaritat internacional és més important que mai amb aquest poble lliure i combatiu que és el poble kurd. Demanem a les persones que llegiu aquest article que ens ajudeu a difondre els articles que anirem publicant a la nostra web per aconseguir un major abast i difusió. Seguirem informant.


En castellano:

Información sobre el terreno: Una delegación del Comité de Solidaridad con Rojava visita los campamentos de refugiados kurdos

Un pequeño grupo de personas que participan con el Comité de Solidaridad con Rojava y el Pueblo Kurdo se ha desplazado recientemente hacia el Kurdistán norte (Turquia) para visitar la realidad de los campos de refugiados kurdos. El objetivo de este viaje es conocer la realidad que viven las personas que se han visto obligadas a abandonar sus hogares a causa de los conflictos bélicos de la región, donde la organización conocida como el Estado Islámico ha atacado reiteradamente las poblaciones kurdas de Rojava (Kurdistán oeste), en el norte de Siria.

Con motivo de este viaje, hemos habilitado en nuestro blog una nueva pestaña destinada a ir recogiendo todas las entradas que esta delegación vaya publicando desde el terreno. Podéis verla en la parte lateral izquierda con el nombre de “Delegación” o podéis consultarla en el siguiente link:

https://comitesolidaridadrojava.wordpress.com/category/delegacion/

Esperamos que dicha delegación pueda ver y conocer la realidad de los campos de refugiados donde se encuentran personas desplazadas por la guerra que están viviendo, así como ser testigos de la realidad social y política que supone vivir tal situación de emergencia. La solidaridad internacional es más importante que nunca con este pueblo libre y combativo que es el pueblo kurdo. Pedimos a las personas que leáis este artículo que nos ayudéis a difundir los artículos que iremos publicando en nuestra web para alcanzar un mayor alcance y difusión. Seguiremos informando.

No hay comentarios:

Publicar un comentario