lunes, 2 de febrero de 2015

Combatents kurds es solidaritzen amb Alfon.

Benvolguts camarades,

Des del principi seguim el cas del vostre camarada Alfon molt de prop i ara hem tengut notícia de sa vergonyosa sentència del tribunal contra ell.
L’Estat burgès utilitza la seva justícia de classe per descomptat contra tota força revolucionària, comunista i combatent. Amb la seva policia, tribunals i presons volen trencar la nostra voluntat, intenten frenar en el nostre camí a la revolució, al Socialisme i a la llibertat. Però nosaltres lluitarem permanentment contra aquest sistema bàrbar i inhumà en els llocs on vivim i treballam, als carrers, a les presons i en diferents països i situacions.

Benvolguts camarades,
Volem que sapigueu que ses nostres organitzacions lluiten en la mateixa barricada, combatem en la mateixa lluita i ens solidaritzem amb vosaltres i el vostre camarada Alfon. De manera que volem enviar-vos ses nostres més profundes, revolucionaries i solidaries salutacions, a la vostra organització, a tots els seus militants i especialment al camarada Alfon. Si les forces revolucionàries i comunistes aguanten i lluiten juntes colze a colze, la solidaritat internacional pot ser una arma forta.
Llibertat per a Alfon!
Llarga vida a Reconstrucció Comunista!
Llarga vida a l’internacionalisme proletari!
MLKP
Turquia / Kurdistan
Secretariat Internacional



En castellano:

Queridos camaradas,

Desde el principio seguimos el caso de vuestro camarada Alfon muy de cerca y ahora hemos tenido noticia de la vergonzosa sentencia del tribunal contra él.
El Estado burgués utiliza su justicia de clase por supuesto contra toda fuerza revolucionaria, comunista y combatiente. Con su policía, tribunales y prisiones quieren romper nuestra voluntad, tratan de frenarnos en nuestro camino a la revolución, al Socialismo y a la libertad. Pero nosotros lucharemos permanentemente contra este sistema bárbaro e inhumano en los lugares donde vivimos y trabajamos, en las calles, en las prisiones y en diferentes países y situaciones.

Queridos camaradas,

Queremos que sepáis que nuestras organizaciones están luchando en la misma barricada, estamos luchando en la misma lucha y nos solidarizamos con vosotros y vuestro camarada Alfon. De modo que queremos enviaros nuestros más hondos, revolucionarios y solidarios saludos, a vuestra organización, todos sus militantes y especialmente al camarada Alfon. Si las fuerzas revolucionarias y comunistas aguantan y luchan juntas hombro con hombro, la solidaridad internacional puede ser un arma fuerte.

¡Libertad para Alfon!

¡Larga vida a Reconstrucción Comunista!

¡Larga vida al internacionalismo proletario!

MLKP

Turquía/Kurdistán

Secretariado Internacional

No hay comentarios:

Publicar un comentario